EldaPhotoBlog

"Minden egyszerű dologban ott van a csoda, csak meg kell találni a módját annak, hogy megláthasd! Ha pedig megláttad, miért ne örökítenéd meg, hogy osztozhass a csodában másokkal is?"

Kapcsolat

Kérdéseiddel, javaslataiddal keress meg bátran e-mailben vagy a Facebookon is írhatsz nekem!


eldaphoto@yahoo.com Eldaphoto a Facebookon

Köszönet

FotoArt Fotósiskola


Jamrik Vilmos

Kadosa Zoltán

Körber László

Kovács P. Attila

Láng István

Bodnár István

Farkas László


Modellek


Gyöngyösi Zsófia

Takács Ferenc


Dunaharaszti Városi Könyvtár


Táborosi Zoltánné



Családom



Kedves és családja

Nővérkém, sógorom és a Lányok

Anyukám

Referenciák

JeweleryShop

Szilvi

Eldus 2011.09.20. 00:38

 

Kedves Olvasóim! 

A mai történet egy igazi sikersztori lesz. Legalábbis számomra. De Szilvi számára is, szerintem az ő nevében is kijelenthetem ezt. Nulla modellfotós gyakorlattal, de elvárásokkal és reménnyel eltöltve vállaltam a barátnőm felkérését, és műterembe vittem. A párjának szeretett volna évfordulójukra egy fotókönyvet összerakni magáról, szexis és átlagosabb beállított képekkel. Úgy volt, hogy sejtelmes aktok is készülnek majd, de végül ez nem fért bele az időnkbe, a textil csak a fehérneműig került le. Kérésére ilyen képeket itt nem fogtok látni, ezt a kiváltságot meghagyjuk a fotókönyv tulajdonosának :)

A fotózással kapcsolatban az az egy kérésem volt, hogy a modellfotózás gyakorlati óra után essen meg. Így is lett. Közvetlenül utána kerítettünk rá sort. :) Segítségül ott maradt Vili és Zoli, akik helyettem is instruálták a modellemet, mert nem nagyon tudtam, mit is kellene mondanom neki. Aztán persze belejöttem, legtöbbször egy-egy spontán pillanat megismétlését kértem, de a szabad téri fotózáson már jobban ment a közös munka. 

Az eredmény szuper lett, kb 300 remek képből 120-at választottunk ki retusálásra, melyekből összeállt a végleges anyagunk.

A kedvenc műtermi képeink:

 

 

 

Ezúton is köszönöm még egyszer a segítséget Vilinek és Zolinak, Barátnőmnek pedig a megelőlegezett bizalmat!

Szilvivel tehát elégedetten elhagytuk a stúdiót, hogy aztán jól megérdemelt pizzánkat elfogyasszuk egy közeli pizzériában. Novemberben tervezzük egy újabb sorozat elkészítését, amiben már talán szerepelni fognak sejtelmesebb képek is, de lehet, hogy a párjával fogom fotózni. Még nem tudom, mik a tervek, de természetesen be fogok számolni a fejleményekről!

Kültéri képek is készültek egy héttel később. Egy hűvös szombat délutánon kimentünk a Kopaszi gátra. Szép szórt fényekkel dolgoztam, ami nekem jó volt, de szegény barátnőmnek nem volt melege. Így is pár órát töltöttünk ott, majd egy kávéval melengettük át fáradt és remegő testünket. Tényleg hideg volt, le a kalappal Szilvi előtt, hogy így is megcsinálta!  Ezért szerintem megérte! :)

 

Biztos észrevettétek már, hogy szeretek játszani a színekkel, igaz ez a formákra is. Az esküvős képeknél majd meglátjátok ;) De az még jóval odébb lesz. Hogy addig még miket osztok meg veletek? Látogassatok ide holnap is, máris meglepetésben lesz részetek!

Addig is kellemes időtöltést, jó munkát, és szép napot kívánok Nektek!

 

Elda

 

UI: Köszönöm, hogy olvastok, lájkoltok, megosztotok... Ez nagyon fontos nekem! Tetszéseteket a facebook-oldalamon is kinyilváníthatjátok, és így még egy ingyenes fotózást is nyerhettek!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eldaphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr303236594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eldus 2011.09.20. 09:09:15

Kommentelni is lehet ám, várom a kritikákat szeretettel.

debramorgan 2011.09.20. 12:23:36

szóval, a második sorozat első képe pedig ki van ám állítva még pár napig, ezzel is nyugodtan büszkélkedhetünk:)
süti beállítások módosítása