EldaPhotoBlog

"Minden egyszerű dologban ott van a csoda, csak meg kell találni a módját annak, hogy megláthasd! Ha pedig megláttad, miért ne örökítenéd meg, hogy osztozhass a csodában másokkal is?"

Kapcsolat

Kérdéseiddel, javaslataiddal keress meg bátran e-mailben vagy a Facebookon is írhatsz nekem!


eldaphoto@yahoo.com Eldaphoto a Facebookon

Köszönet

FotoArt Fotósiskola


Jamrik Vilmos

Kadosa Zoltán

Körber László

Kovács P. Attila

Láng István

Bodnár István

Farkas László


Modellek


Gyöngyösi Zsófia

Takács Ferenc


Dunaharaszti Városi Könyvtár


Táborosi Zoltánné



Családom



Kedves és családja

Nővérkém, sógorom és a Lányok

Anyukám

Referenciák

JeweleryShop

Anikó és Csaba esküvője

Eldus 2011.10.13. 15:18

 

Kedves Olvasóim!

Már többször említettem, hogy esküvői képekkel is fogok jelentkezni. Ennek úgy tűnik, hogy most jött el az ideje! 

 

Csaba és Anikó egyszerű polgári szertartáson, az alsópetényi Prónay kastélyban mondták ki a boldogító igent.  Engem a beállított képek és a szertartás fényképezésére kértek fel.

A minap készültem el az utómunkával, és szerintem szuper képeket sikerült készítenem, Na persze a Ps tanfolyam sem hasztalan :D

Íme, a képek:

   

   

   

 

 

Kedves Jegyesek!
 

Monka és Janó jegyesfotói és az itt közzétett esküvői képek alapján talán úgy érzitek, hogy nem lesz elég a családtagok által készített felvételekből összerakni egy fényképalbumot.

 

Érzitek, de nem tudjátok, hogy miért van ez így...  

Elárulom: azért, mert az esküvőtök napja egy különleges alkalom. Egy nap, ami csak kettőtökről szól. Miattatok gyűlik össze a család, értetek mond beszédet a pap, és nektek nyitja ki kapuit a városháza is.

Értetek, nektek dolgoznak, akiknek dolgozniuk kell, még a székszoknyák is Nektek fodrozódnak olyan szépen. Hogy minden tökéletes legyen. És veletek ünnepelnek a családtagjaitok és a barátaitok. Talán ellentétek simulnak ki, és új barátságok is köttetnek. Mindez miattatok, értetek, a boldog házasélet meghitt kezdetéért! 


Nos, jól gondoljátok hát! Szerintem sem elég a családi képekből összerakott válogatás! Kivéve, ha a családban van profi fotós, és nem felejti otthon a fényképezőgépét! :) 

Amennyiben nem lenne, vagy úgy gondoljátok, hogy meghagynátok neki az ünneplés lehetőségét, akkor kérlek Benneteket, hogy keressetek meg, és kérjetek tőlem ajánlatot.

Az évek múlásával, ha csak nosztalgiából nézegetitek, vagy gyermekeiteknek mutatjátok meg az esküvői albumot, sokkal meghittebb, hatásosabb élményben, egy valódi emlékezésben lesz részetek!

 

Mindenkinek kedvező és egyedi árakat adok. Igény esetén videóst is tudok biztosítani. 

 

Ajánlatkéréssel, egyéb kérdésekkel ezen a címen kereshettek!

 

 Ezúton is sok boldogságot kívánok az ifjú párnak!

 

Elda

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eldaphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr993299836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása