EldaPhotoBlog

"Minden egyszerű dologban ott van a csoda, csak meg kell találni a módját annak, hogy megláthasd! Ha pedig megláttad, miért ne örökítenéd meg, hogy osztozhass a csodában másokkal is?"

Kapcsolat

Kérdéseiddel, javaslataiddal keress meg bátran e-mailben vagy a Facebookon is írhatsz nekem!


eldaphoto@yahoo.com Eldaphoto a Facebookon

Köszönet

FotoArt Fotósiskola


Jamrik Vilmos

Kadosa Zoltán

Körber László

Kovács P. Attila

Láng István

Bodnár István

Farkas László


Modellek


Gyöngyösi Zsófia

Takács Ferenc


Dunaharaszti Városi Könyvtár


Táborosi Zoltánné



Családom



Kedves és családja

Nővérkém, sógorom és a Lányok

Anyukám

Referenciák

JeweleryShop

Crikvenica, 2010

Eldus 2011.10.12. 12:14


Kedves Olvasóim!


A városfotók jegyében ma Crikvenica a következő feldolgozandó anyagom. A Kvarner-öböl északi részén, Krk-sziget mellett fekszik. Tavalyi spontán nyaralási akciónk célpontja volt, mivel úgy éreztem, hogy 25 évesen már látnom illene a tengert. Amikor végre megláttam, még majdnem el is pityeredtem :)

Gyönyörű. Az íze viszont rettenetes, ezt onnan tudom, hogy kipróbáltam a szabadtüdős búvárkodást. Vagy valami olyasmit, tekintve, hogy nem vagyok egy jó úszó :D Felszerelés híján nem tudok nektek most tengeri sünöket és rózsákat, meg halrajokat mutatni :( Addig még pár száz, vagy inkább pár ezer bejegyzést szerintem meg fogok írni :D

Kezdjük is mindjárt azzal, hogy mik úsznak a tengeren... Néha hajók, néha eberek, néha vizibiciklik... És amikor a nap lenyugvóban van, mindez igazán varázslatos látványát tud nyújtani.


 

Tenger, hegyek, naplemente... Mi kell még a romantikához?


 

Egy kis városnézés... Irány a kikötő és a strand :) A strandra érthető okokból nem vittük magunkkal a fényképezőgépet, így onnan nincsenek képeim.

 

 

Nincs messze (annyira), nagyon szép, de még nem kifejezetten mediterrán jellegű városka. Autóval gyorsan le lehet ruccanni, mi úgy mentünk, hogy még szállásunk sem volt. A tenger élővilága itt egészen változatos és gazdag, nem olyan lepusztult a part, mint Trogirnál illetve a környéken. Homályosan ugyan, de még tengeri csillagot is volt szerencsém látni a vízben. A tenger itt elég hideg volt, de lehet, hogy csak rosszkor mentünk. Nem tudom... 

Jövőre kicsit délebbre megyünk, de a tiszta víz és a búvárszemüveg kötelező lesz :)

Milyen jó dolog ebben a hideg időben visszagondolni a 40 fokra és a nyaralásra!!! Azt hiszem, készítek egy finom teát és felkapcsolom a fűtést, bebújok a takaró alá és átgondolom, hogy hogyan használom ki az ősz adta lehetőségeket, fényképezés szempontjából - természetesen :) 

Ezzel a 3 képpel még kellemes nyári élmény felelevenítést kívánok Nektek :)

 

Elda

  

Az első képen Krk-sziget látható, mellette a  parti városok, középen Crikvenicából is egy részlet. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eldaphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr813294941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása