EldaPhotoBlog

"Minden egyszerű dologban ott van a csoda, csak meg kell találni a módját annak, hogy megláthasd! Ha pedig megláttad, miért ne örökítenéd meg, hogy osztozhass a csodában másokkal is?"

Kapcsolat

Kérdéseiddel, javaslataiddal keress meg bátran e-mailben vagy a Facebookon is írhatsz nekem!


eldaphoto@yahoo.com Eldaphoto a Facebookon

Köszönet

FotoArt Fotósiskola


Jamrik Vilmos

Kadosa Zoltán

Körber László

Kovács P. Attila

Láng István

Bodnár István

Farkas László


Modellek


Gyöngyösi Zsófia

Takács Ferenc


Dunaharaszti Városi Könyvtár


Táborosi Zoltánné



Családom



Kedves és családja

Nővérkém, sógorom és a Lányok

Anyukám

Referenciák

JeweleryShop

Egy megunhatatlan kis városka

Eldus 2011.10.11. 11:28

 

Kedves Mindenki :)

Szeretnélek Benneteket elkalauzolni egy igazán kellemes helyre. Ez a kis település a szívemhez közel áll, olyannyira, hogy majd egyszer, valamikor, ha egyáltalán lesz olyan, akkor itt szeretném kimondani a boldogító igent is. Persze jó lenne Párizsban vagy inkább Tenerife homokos partjainál is, de fontosabb, hogy a jeles alkalomkor a család is összegyűlhessen.

Tordason a Halászcsárda munkatársai mindent megtesznek azért, hogy egy kisebb, de akár egy nagyobb lagzi is teljes elégedettséggel folyjon le. Viszonylag az ország központi részén, az M7-es autópálya mellett fekszik, tehát könnyen megközelíthető helyről van szó. 

 

 

Én még 2006-ban ismertem meg a környéket, amikor volt szerencsém itt dolgozni. Azóta is a szerelmese vagyok, így évente többször is ellátogatunk ide a Kedvessel. Az utóbbi alkalmakkor vittem fényképezőgépet is, és ha nem lett volna sürgető a programunk, akkor egész nap elbóklásztam volna a tó körül. Sok jól fotózható rész van itt, erdő, szántóföld, kalandpark, kis sziget híddal, kilátó, horgászok, kacsák, békák, vadvirágok.... Tényleg egy egész napot el lehetne itt tölteni kattogtatással. 

 

 
Ha tetszenek a képek, akkor meleg szívvel ajánlom, hogy látogassatok el Ti is a horgásztóhoz és a csárdába! Nagyon jó a levegő, nyugodt, csendes a környék, barátságosak az emberek, finomak az ételek. Az újonnan épült kalandparkban és a játszótéren a legkisebbek és a felnőttek is jól érezhetik magukat, de ha az esküvőtöket tervezitek, akkor is kitűnő választás lehet a mulatozásra.

Ha nincs még fotósotok és/vagy videósotok a jeles napra, akkor pedig engem keressetek meg az eldaphoto@yahoo.com e-mail címen! :)

  

 

 

Ha a kalandparkról vagy a csárdáról szeretnétek többet megtudni, akkor a facebook oldalukon érdeklődhettek!
 

Törzsolvasóim számára jó hír, hogy megint találtam pár feldolgozásra alkalmas témát, de eddig egyéb elfoglaltságaim miatt nem volt alkalmam a még tervezett témákat megfotózni. Ami késik, az azonban nem múlik, én pedig igyekszem versenyt futni a saját időmmel. :)
Tehát hamarosan újabb és újabb bejegyzések jönnek, a megállást nem tervezem!

További szép napot kívánok Nektek:)

 

Elda

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eldaphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr623293923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása