EldaPhotoBlog

"Minden egyszerű dologban ott van a csoda, csak meg kell találni a módját annak, hogy megláthasd! Ha pedig megláttad, miért ne örökítenéd meg, hogy osztozhass a csodában másokkal is?"

Kapcsolat

Kérdéseiddel, javaslataiddal keress meg bátran e-mailben vagy a Facebookon is írhatsz nekem!


eldaphoto@yahoo.com Eldaphoto a Facebookon

Köszönet

FotoArt Fotósiskola


Jamrik Vilmos

Kadosa Zoltán

Körber László

Kovács P. Attila

Láng István

Bodnár István

Farkas László


Modellek


Gyöngyösi Zsófia

Takács Ferenc


Dunaharaszti Városi Könyvtár


Táborosi Zoltánné



Családom



Kedves és családja

Nővérkém, sógorom és a Lányok

Anyukám

Referenciák

JeweleryShop

A város, ahol élek

Eldus 2011.09.22. 08:20


Sziasztok!

Maradva az éjszakánál, de kicsit mégis más irányba terelve a témát, arra gondoltam, hogy bemutatom Nektek néhány képben a várost, ahol élek.

Sajnos nem örökítettem meg mindent, amit csak lehetett volna, de ami késik, az nem múlik, ennek a posztnak bizony lesznek folytatásai. Most néhány kora tavaszi képemet láthatjátok! 

Itt van mindjárt néhány városkép. A legelső az M0-s hídról készült, tériszonyomnak és hidaktól, pontosabban a rajtuk sétálástól (meg úgy egyáltalán léttől) való félelmemnek köszönhetően halálközeli élményekben volt részem a fotázás közben, de minden akadályt sikerült legyőznöm azért, hogy ez a kép megmaradjon az utókor számára. A vasút is egy kedves témám lesz a közeljövőben, úgy érzem! 

 

 

Ezek a képek a Duna-parton, a Hókonynál készültek. Egy februári napon, amikor betegen itthon maradtam, úgy döntöttem, hogy nem esem ágynak, inkább szívok némi friss levegőt. Kimentem hát a Duna-partra, ahol egy igazi meglepetésben volt részem. Egy hattyúpár úgy döntött, hogy nekik jó itt télen is... Nagyon aranyosak voltak, remélem idén is látom itt őket.

 

Az M0 hídnál és környékén is fotóztam, az eredmény néhány igazán tetszetős naplementés kép. Remélem, Ti is ugyanígy gondoljátok! A naplementében aranyló nád... élőben gyönyörű látvány, és egy kis utómunkát követően a valóság silány mása így néz ki:  

 

Végül, de nem utolsó sorban pár éjszakai kép a Nagy Templom környékéről. Ezek a kedvenceim! A különféle típusú megvilágítások miatt mindenféle szín látható a felvételeken. Ez viszont nem ennyire feltűnő élőben. A második képen a Holdat láthatjátok izzani az égen, az előtte levő fátyoltömeg pedig néhány kósza kis felhő, amelyek az erős szél miatt gyorsan szaladtak el égi kísérőnk előtt. A szobor Nepomuki Szent Jánost ábrázolja, és a templom mellett áll. Téli, havas kép szinte kötelező róla, majd kerül fel olyan is :)


 

Remélem, hogy Nektek is tetszik a hely, ahol lakom. Ha igen, akkor ajánlom figyelmetekbe a pár centivel lejjebb lévő, "Tetszik" feliratú gomb aktív nyomkodását :)
Én nagyon szeretem ezt a várost, ha ez átjön a képeimen is, akkor megérte kijárkálnom fagyban, sárban... Ígérem, fogok még ilyeneket, sőt ennél különbeket is csinálni!

Addig is köszönöm mindenkinek a támogatást, és ennél a bejegyzésnél kell szót ejtenem a drága Páromról is, aki bármilyen eszement ötletemet támogatja és segíti a munkámat, amivel csak tudja. Köszönöm, Kedves!

Szép napot Nektek, kedves Olvasók!

 

Elda

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eldaphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr453236963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bloooo 2011.09.22. 17:24:01

Lélegzetelállító képek, gratulálok!
süti beállítások módosítása