EldaPhotoBlog

"Minden egyszerű dologban ott van a csoda, csak meg kell találni a módját annak, hogy megláthasd! Ha pedig megláttad, miért ne örökítenéd meg, hogy osztozhass a csodában másokkal is?"

Kapcsolat

Kérdéseiddel, javaslataiddal keress meg bátran e-mailben vagy a Facebookon is írhatsz nekem!


eldaphoto@yahoo.com Eldaphoto a Facebookon

Köszönet

FotoArt Fotósiskola


Jamrik Vilmos

Kadosa Zoltán

Körber László

Kovács P. Attila

Láng István

Bodnár István

Farkas László


Modellek


Gyöngyösi Zsófia

Takács Ferenc


Dunaharaszti Városi Könyvtár


Táborosi Zoltánné



Családom



Kedves és családja

Nővérkém, sógorom és a Lányok

Anyukám

Referenciák

JeweleryShop

Egy vidám éjszaka, képekben

Eldus 2011.09.21. 07:00


Kedves Olvasóim!


Ma annak a napnak az emlékét szeretném megosztani Veletek, amikor a tanfolyamon kívül először találkoztunk a kis csapatunkkal. Szerveztünk egy közös éjszakai fotózást egy izgalmas, különleges helyszínen, a Budapesti Vidámparkban.

Nagyon szeretek játszani a fényekkel, az éjszakai képek varázsa könnyen magával ragad engem, és amikor először voltunk a barátommal ezen a programon, akkor már tudtam, hogy ide el kell menni a többiekkel együtt, és össze kell kötni a kellemest a még kellemesebbel!


 

Végül 8-an jöttünk össze, és fergetegesen éreztük magunkat. Nagyon jó volt újra együtt lenni, és valóban úgy lett, ahogyan gondoltam: lélegzetelállító képek születtek az élénken kivilágított mozgó játékokról.

Első alanyunk a Flying Circus volt, majd tovább mentünk a T-Rexhez. Itt sajnos az érzékeny gyomrú közönség miatt érdekes szagok terjengtek, de a küldetés szent volt, és megérte a lélegzetvisszafojtott munka. Ikaruszról készítettünk még képeket, majd a Break Dance-szel próbálkoztunk. Nagyon sajnáltam, hogy a kdvenc játékom, a Top Spin és a SkyFlyer nem üzemeltek, pedig komoly terveim lettek volna velük.

Éjjel 2 órakor fáradtan, de egymásnak és a fényképezésnek nagyon örülve távoztunk. Nagyon örülök, hogy összehoztuk ezt a találkozót, igazán jó volt együtt lenni és arra külön büszke vagyok, hogy ilyen szuper témát találtam a kis csapatunknak :)

Az én memóriakártyámra többek közt az itt megosztott képek kerültek :) 

 

 

Ha késztetést érzel hasonló képek készítésére, akkor szeptemberben még megteheted, hogy ellátogatsz az Éjszakai Vidámparkba. A belépőjegy nem túl drága, a fotózáshoz pedig mindössze egy állványra, egy manuális beállításokkal megáldott fényképezőgépre és némi meleg ruhára lesz szükséged. Ha szeretnéd a belépőjegyedet teljes körűen kihasználni, akkor ajánlott egy kisebb csapatot összehozni, mert tudtok vigyázni egymás cuccaira, és amíg valaki fenn ül, addig a lenti őrző-védő szolgálat sem unatkozik. A Flying Circusból bizony elég messzire repülne a kamera, az állvány meg nyomná a hátadat :D 

Minden egyszerű dologban ott van a csoda, csak meg kell találni a módját annak, hogy megláthasd! És ha már megláttad, örökítsd meg, ha pedig megörökítetted, mutasd meg másoknak is, hadd örüljenek veled együtt ennek a csodának!

 

Szép fényeket kívánok,

 

Elda

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eldaphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr983240837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N0rman 2011.09.23. 09:21:13

Hétről hétre elmegyek a Vidámparkba és készülök kivinni én is a masinát de valahogy nem visz rá a lélek mert félek hogy leejtem valamelyik játékon. :/ Szépek lettek amúgy, ügyes vagy!! (:

Eldus 2011.09.23. 09:25:45

@N0rman:

Ahogy írtam: ha egyedül mész, vagy fotózásra, vagy a játékokra váltasz jegyet, a kettő együtt sajnos csak egy kisebb csapattal együtt megy.

A dicsérő szavakat pedig köszönöm szépen!
süti beállítások módosítása